top of page

Cursuri de
Aritmeti
c
ă Mentală

Logos Centru Educational îi ajută pe copii să devină încrezători în matematică prin metoda matematicii mentale, oferind cursuri distractive și captivante.

Copii la cursuri de aritmetica mentala in Bucuresti la Logos centru educational.

Cursuri

Îmbunătățiți inteligența și memoria naturală a copilului dumneavoastră

Nivel 0

Nivelul pregătitor, destinat preșcolarilor

Pentru copii cu vârsta între 5 și 6 ani.

Durata medie a cursului: între 3 și 5 luni,

în funcție de ritmul grupei.

Număr copii: minim 4, maxim 8.

Frecvența cursurilor: 1 ședință / săptămână,

cu o durată de 120 min.

Program: 17:30 - 19:30

 

Preț: 350 ron/lună *

(* se pot aplica reduceri)

 

La momentul înscrierii la curs, se percepe o taxă în valoare de 150 de lei pentru manualele, caietele de lucru și abacul necesare.

Nivel 1

Nivelul începători, destinat școlarilor

Pentru copii cu vârsta peste 7 ani.

Durata medie a cursului: 9  luni,

în funcție de ritmul grupei.

Număr copii: minim 4, maxim 8.

Frecvența cursurilor: 1 ședință/săptămână,

cu o durată de 120 min.

Program: 17:30 - 19:30

 

Preț: 350 ron/lună *

(* se pot aplica reduceri)

 

La momentul înscrierii la curs, se percepe o taxă în valoare de 150 de lei pentru manualele, caietele de lucru și abacul necesare.

Structura și durata
cursurilor de aritmetică mentală

La Logos Centru Educațional, programul de aritmetică mentală respectă standardele internaționale și programa Abakus Europe, iar metoda de predare este îmbunătățită în mod constant pentru a fi interesantă pentru noile generații de elevi și părinți.

 

Planul de învățare este structurat în 5 module pentru copiii cu vârsta între 6 și 12 ani și un modul pregătitor pentru copiii cu vârsta între 4 și 6 ani.

 

Fiecare grupă are 6-8 cursanți încadrați în categoriile de vârstă menționate mai sus. Numărul redus de cursanți ne permite să acordăm o atenție sporită fiecărui copil, să fim atenți la metoda de lucru și la modul în care aceasta este asimilată.

Copii la Logos centru educational in Bucuresti la curs de aritmetica mentala.
Fata cu abac la curs de aritmetica mentala la Logos centru educational in Bucuresti.

Cursul începe cu familiarizarea copiilor cu abacul, instrumentul ce ne permite interacțiunea tactilă cu matematica. Ulterior stăpânirii modalității de calcul cu abacul, fiecare cursant va începe să exerseze mental prin imaginarea numerelor create pe abac.

Rezultatul cel mai vizibil la finalizarea celor 6 nivele ale cursului este ca fiecare copil să poată calcula, mental, folosind toate cele 4 operații matematice primare, cu numere formate din mai multe cifre.

În cadrul nivelului I, cursanții vor învăța, prima dată, să facă calcule cu ajutorul abacului și anume adunare și scădere cu diferite combinații de numere. Ulterior stăpânirii abacului și îmbunătățirii dexterității, se introduce calculul mental (adunare și scădere) cu diferite combinații de numere.

Nivelul 0 (pregatitor) Durata medie: 3 - 5 luni Este recomandat preșcolarilor. Copilul tău învață formule de baza pentru adunări și scăderi folosind abacul. Se dezvoltă abilități motorii fine, concentrarea, atenția, gândirea vizuala, memoria fotografică și auditivă prin calculul mental, jocuri de grup și exerciții de Brain Fitness. Încep să apară primele semne de îmbunătățire a performanței școlare.

Nivelul 2 Durata medie: 2 - 3 luni Copilul tău va fi capabil să efectueze calcule cu diverse combinații de numere prin folosirea abacului și prin calcul mental. Va fi dezvoltată concentrarea și atenția, precum și abilitățile matematice, logica și puzzle-urile de raționament spațial. De asemenea, se vor îmbunătăți claritatea, atenția și puterea de observare, se va crește motivația pentru studiu. Progrese semnificative se vor observa în articularea vorbirii și procesul de memorare.

Nivelul 1 Durata medie: 9 luni Copilul tău este inițiat în efectuarea de calcule cu trecere peste ordin cu ajutorul formulelor. Dezvoltarea abilităților matematice, logice și de raționament spațial. Se pot observa îmbunătățiri la nivelul atenției și puterii de concentrare, o creștere a motivației pentru studiu, precum și progrese semnificative în articularea vorbirii și procesului de memorare.

Nivelul 3 & 4 Durata medie: 5 - 6 luni Copilul tău studiază efectuarea de calcule mentale cu diverse combinatii de numere, adunări, scăderi, înmulțiri si împărțiri. Se dezvoltă la nivel avansat concentrarea, atenția, gândirea vizuală, memoria fotografică și auditivă precum și abilitățile matematice, logica și puzzle-urile de raționament spațial. Se observă o motivație crescută pentru studiu. Copilul se pregătește pentru concursuri și olimpiade.

Nivelul 5 Durata medie: 4 - 5 luni Copilul tău studiază la nivel avansat efectuarea de calcule mentale (înmulțiri, împărțiri, adunări, scăderi) cu diverse combinații de numere, inclusiv numere cu zecimale. Este exprimată activ dorința de a deveni lider și va fi capabil să-și argumenteze poziția. Copilul își îmbunătățește performanța școlară la majoritatea materiilor și se pregătește pentru concursuri și olimpiade.

CURSURILE NOASTRE

  • Nivelul pregătitor, destinat preșcolarilor


  • Nivelul incepatori, destinat școlarilor


  • Lecția demonstrativă de Aritmetică Mentală


bottom of page